COACHING

Tijdelijk uit balans raken, dat is iets dat iedereen kan overkomen. Soms lukt het om zelf deze balans weer te herstellen. Soms heb je daar ondersteuning bij nodig, bijvoorbeeld van jouw omgeving. Of van iemand die met een frisse blik kijkt naar jouw verhaal en jou door middel van vragen, oefeningen en informatie weer op weg helpt. Ik kan samen met jou kijken welke richting jij op wilt en wat jouw nieuwe verhaal gaat worden. Een verhaal met meer van hetgene dat goed gaat en minder van hetgene dat jou tegenhoudt om jouw leukste leven te leven. Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt over coaching of twijfelt/vragen hebt over een mogelijk traject. 

Praktische informatie coaching
– Er vindt altijd eerst een gratis intake plaats (eventueel telefonisch), waarin we elkaar leren kennen en kijken of een samenwerking mogelijk en gewenst is.
– Een coachingstraject bedraagt over het algemeen 3 tot 8 sessies. We bekijken na elke sessie waar je staat en wat de verwachtingen zijn. 
– Een coachingssessie duurt 60-90 minuten. 
– De coachingssessie kan plaatsvinden op locatie (Zeewolde of eventueel een huurlocatie) of bij jou thuis. Houdt er rekening mee dat ik reiskosten reken vanaf Zeewolde. 
– De kosten voor 1 sessie bedragen 75 euro, vrijgesteld van BTW, exclusief   eventuele reiskosten. 

Coaching HG
Hyperemesis gravidarum (extreme zwangerschapsmisselijkheid en uitputting) is een onderwerp wat mij erg interesseert. Wat mij betreft is er nog veel te weinig kennis over deze aandoening. Daarom zet ik mij in om de naamsbekendheid te vergroten. Maar ook zet ik me in om de kwaliteit van zorg rondom deze aandoening te vergroten. Dit doe ik door dit onderwerp, en alle nieuwe inzichten daarover, op de voet te volgen. Daarnaast geef ik trainingen aan verloskundigen over hyperemesis gravidarum (HG).

Ik vind het belangrijk dat er meer bekendheid komt over HG.

Ik kom regelmatig in contact met mensen die zelf HG hebben doorgemaakt of van dichtbij meemaakten. Omdat ik weet waar ik het over heb en daarnaast zelf ook mijn eigen drie HG zwangerschappen meeneem in mijn ervaring, ben ik in staat vrouwen en partners ondersteuning te bieden. Niet alleen tijdens de zwangerschap, maar ook in het herstel erna, of bij een eventuele kinderwens na HG.

Ik kan ondersteuning bieden.

Mocht je behoefte hebben aan ondersteuning, een luisterend oor, hulp bij het maken van een plan voorafgaand aan de zwangerschap (ik kan bijvoorbeeld helpen bij een plan om te presenteren aan hulpverleners), laat het me dan weten. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Coachingsopleiding en EMDR
Op dit moment volg ik een coachingsopleiding bij De Upstarter, als ik deze heb afgerond ben ik gecertificeerd coach. Inmiddels ben ik zo ver in de opleiding en heb ik al veel ervaring opgedaan, dat ik de coachingssessies nu al aanbiedt (zie boven). De opleiding heb ik in oktober officieel afgerond.  

Ook ben ik gestart met de cursus “EMDR voor verloskundigen”. Als ik deze opleiding heb afgerond, kan ik enkelvoudig geboortetrauma en bevallingsangst behandelen bij vrouwen met een blanco psychische voorgeschiedenis. Vanaf 24-09-2020 kun je bij mij terecht voor EMDR, voor meer informatie zie het tabblad EMDR. 

LKPZ
Ik sta ingeschreven bij het LKPZ – Landelijk Kenniscentrum Psychiatrie en Zwangerschap.

Vergoeding
Het is mogelijk de factuur in te dienen bij de zorgverzekeraar, het kan zijn dat je uit de aanvullende verzekering (een deel van) de coaching vergoed krijgt.

Je bent van harte welkom. Ik kijk ernaar uit om jou verder te helpen.